Wij van 4everaloevera.be willen je de mogelijkheid geven om de hoogwaardige producten van Forever tegen een betaalbare prijs te bestellen. Daarom geven we:

15 % korting + vergoeding van de verzendkosten*

* We zullen de verzendkosten terugbetalen (exclusief btw) als het totale orderbedrag meer dan €55,-is. (Inclusief BTW, Exclusief verzendkosten) 

Hoe werkt het?

 1. Ga naar de pagina van het product dat u wilt bestellen en klik op de “BESTEL HIER“.
 2. Als u op “Bestel Hier” klikt, wordt u doorverwezen naar onze WEBSHOP in Forever en u kunt uw bestelling hier plaatsen.
 3. U betaalt de volledige of gereduceerde prijs aan Forever met ‘verzendkosten’.
 4. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een notificatie per e-mail.
 5. Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een factuur van Forever.
 6. Stuur deze factuur met uw IBAN en naam binnen 14 dagen na factuurdatum naar info@4everaloevera.be
 7. Na ontvangst van uw factuur storten wij uw korting en verzendkosten binnen 2 werkdagen op uw rekening.

Kortingen en verzendkosten vergoeden wij niet als:

 • Als u de originele pdf-factuur die u van Forever heeft ontvangen niet binnen 14 dagen na factuurdatum aan ons verstrekt.
 • Als u niet in onze Forever-webshop heeft besteld. U kunt dit controleren of u juist zit indien u rechtsboven in de hoek en melding verschijnt met de naam “ILHAN KARAKUCUK“.
 • Staat er een ander nummer dan  490-001-040-736 achter het “FBO-nummer” op de factuur, dan betekent dit dat u niet in onze winkel heeft besteld en dat we dus niet kunnen betalen.
 • Als u al een korting bij Forever of bij ons heeft gekregen, brengen wij deze in mindering op onze korting. Het resterende bedrag storten wij op uw bankrekening.
 • Als je meer dan 15% korting hebt bij Forever.
 • Indien het factuurnummer is vooraf aan ons doorgegeven is en het bedrag van de verdiende korting is al betaald is.

Waarom Werken We Op Deze Manier?

Forever Living verkoopt producten via officiële medewerkers, d.w.z. FBO’s. Als Forever Business Owner (FBO) hebben we onze eigen website en webshop. Wij zijn dus de officiële verkoper van Forever Living. Alle bestellingen van klanten gaan via de webshop van Forever Living. U kunt dus met een gerust hart uw bestelling plaatsen door direct verbinding te maken met de Forever webshop. Dit komt omdat alle producten worden verzonden vanuit het distributiecentrum van Forever Living. Omdat registratie en garantie op deze manier gegarandeerd zijn. Dit geeft u een tevredenheidsgarantie van 30 dagen voor uw ontevreden of verloren bestellingen. Zo weet je zeker dat je met een distributeur van Forever Living producten te maken hebt.