Niet gecategoriseerd

C9 Programma FIT FOREVER

c9 programma forever living

Omdat ik gewicht wilde verliezen en een vriendin mij deze box aanraadde, bestelde ik een forever C9 pakket. C9 programma heeft verschillende doeleinden waaronder: gewichtsverlies, bewustwording van voeding, balans terugvinden, fitter worden, enz.

Zelf merk ik na dit programma dat ik me meer bewust ben geworden van mijn voedingspatroon en heb ik deze leren in evenwicht houden. C9 programma heeft ervoor gezorgd dat ik een drinkfles van 2L heb aangekocht waardoor ik iedere dag zeker 2L water opdrink. Forever C9 programma zorgde voor gewichtsverlies waardoor ik meer zelfvertrouwen en energie heb.

Hoeveel kilo viel ik af met het F.I.T programma C9?

In het begin van dit C9 programma viel ik redelijk snel 3 kilogram af doordat je de eerste dagen geen echte voeding mag eten, veel water moest drinken en wat moest sporten. Na enkele dagen merkte je dat het gewichtsverlies trager ging doordat je nu een portie van 600 kcal mag eten. Hierdoor is je kcal opname groter en moet je zeker sporten om minstens evenveel calorieën te verbranden dan het aantal dat je opat.

Toch viel ik ongeveer 5 kilogram af gedurende deze 9 dagen. Ik viel trager af, maar behield nadien wel het gewichtsverlies. Als je te snel af blijft vallen, is de kans groot dat het nadien weer terug komt. Door geleidelijk aan af te vallen, blijven de kilo’s vaak weg.

Na 2 maanden (in de zomervakantie) merkte ik op dat ik terug 1.5 kilogram was bijgekomen. Uiteraard eet je in de zomervakantie veel meer ijsjes, wafels, pannenkoeken, noem maar op, maar het voelde op dat moment voor mij alsof al mijn inspanningen voor niks waren. Na wat research heb ik de product forever living DX4 kuur van 4everaloevera in huis gehaald. Deze is ideaal om na een C9 programma de bijgekomen kilo’s weer te verliezen. Het hoofddoel van dit programma is niet persé afvallen, maar er wordt altijd rekening gehouden met jouw kcal inname waardoor er automatisch gewichtsverlies is. Wat dit programma juist voorstelt, leg ik jullie graag uit in een andere blog.

Momenteel zit ik aan -6 kilogram dat ik verloren heb en blijft mijn gewicht op pijl staan. Ik eet nog altijd frietjes, chips, pizza, … maar met maten. Doordat ik een ander voedingspatroon heb en sport, kan ik het mezelf permitteren om af en toe te zondigen. Merk ik op dat ik iets ben bijgekomen? Dan zal ik de volgende dag wat strenger zijn op mijn voeding. Zo hou ik mijn gewicht in evenwicht.

Wat mag je eten tijdens het F.I.T C9 programma van Forever Living?

De eerste 2 dagen mag je tijdens het programma geen maaltijd eten. Deze wordt vervangen door een Forever Lite Ultra Vanilla shake. Je krijgt Forever Fibers als snack, Forever Therm en Garcinia plus tabletten om jouw hongergevoel te remmen en Forever Aloe Vera Gel die bijdraagt aan jouw immuunsysteem en boordevol Vitamine C zit.

Vanaf dag 3 mag je één maaltijd van 600 kcal toevoegen aan jouw schema. Je kan kiezen of je deze als lunch of als avondeten neemt. Persoonlijk at ik ’s avonds omdat ik anders met een hongergevoel naar bed ging.

In de C9 programma pdf brochure die je ontvangt in deze box, zit er een bladzijde waarop allerlei voedingsproducten staan die je tijdens het C9 programma kan en mag eten. Zo staan er hoeveelheden bij deze selectie van producten zodat je weet hoeveel je als snack kan eten. Er is ook een kolom waarin er voeding genoteerd staat waarvan je onbeperkt mag eten zoals komkommer. De voedingen die in deze kolom staan, bevatten praktisch geen kcal waardoor ze ideaal zijn om gedurende de hele dag tussendoor te eten om jouw hongergevoel tegen te gaan.

Op een andere pagina kan je allerlei maaltijden vinden die ongeveer 600 kcal bevatten. Als je geen inspiratie hebt of geen idee hebt hoeveel kcal een bepaalde portie is, kan je deze maaltijden klaarmaken. Zo ben je zeker dat je een kcal inname van 600 kcal hebt.

Wat mag je drinken tijdens het F.I.T C9 programma van Forever Living?

Tijdens de C9 kuur wordt sterk aanbevolen om water te drinken. Er wordt in het boekje gesproken over 8 glazen water exclusief het water dat je drinkt bij het innemen van bepaalde producten zoals jouw Fiber, tabletten en shake. De Forever Aloe Vera Gel is ook een drankje. Ik koos voor de smaak Peaches en wat is hij heerlijk!

Klik op https://4everaloevera.be/f-i-t-paketten/f-i-t-paketten-c9 om C9 forever living met korting prijzen te kopen

Mag je afwijken van het F.I.T C9 programma?

Het is mogelijk om af te wijken van dit programma, maar dat wordt ten zeerste afgeraden. Om het optimale effect te krijgen van dit programma, wordt het aanbevolen om het F.I.T C9 programma gedurende deze 9 dagen te volgen zoals het geprogrammeerd staat.

forever living products c9 programma

Is het F.I.T C9 programma van Forever Living gezond?

Ja, de eerste twee dagen had ik een gevoel ‘waar ben ik mee bezig?’ doordat ik letterlijk niks at buiten komkommers omdat deze geen kcal bevatten. Ondanks de tabletten om mijn hongergevoel te remmen, had ik nog steeds de drang om te eten. Mijn lichaam was het natuurlijk gewoon om alle dagen veel en ongezond te eten.

Na dag 4 merkte ik een heel verschil op. Ik had veel minder snel honger, ik had een gevuld gevoel na een portie van 600 kcal, ik kreeg meer energie, 2L water drinken ging zeer vlot, mijn buik was minder opgeblazen.

Gaandeweg zijn bovenstaande stappen gebleven waardoor ik een ander voedingspatroon heb ontwikkeld en niet meer ga slapen of opsta met een opgeblazen gevoel.

Trouwens, alle producten van Forever zijn diervriendelijk en natuurvriendelijk. De producten bevatten vaak allerlei vitaminen en andere voedingsstoffen dat ons lichaam nodig heeft. Hierdoor kan ik met zekerheid zeggen dat deze producten gezond zijn.

U kunt bij https://4everaloevera.be terecht om  van Forever living products online tegen gereduceerde prijzen te bestellen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir