Niet gecategoriseerd

De Forever Hand Sanitizer

Forever living Hand Sanitizer price

De Forever Hand Sanitizer

Als je kijkt naar de tijd waar we momenteel in leven – meerdere ziektes zoals corona, de apenpokken, gewone griep, noem maar op, is het zeer belangrijk om jouw handen regelmatig te Forever Hand Sanitizer ontsmetten. We komen dagelijks in contact met miljoenen bacteriën die ons ziek kunnen maken. Een ontsmettingsmiddel voor de handen is dus ideaal, zeker omdat ik voor mijn job veel met mijn handen bezig ben en hierdoor dagelijks in contact kom met veel bacteriën.

Omdat ik al verschillende handontsmettingsmiddelen heb geprobeerd zoals sprays en gels, maar mijn handen hier sterk van uitdrogen, was ik erg nieuwsgierig naar De Forever Hand Sanitizer. Ik heb nu al een aantal producten van Forever getest en ben over elk product al zeer tevreden.

Mijn handen voelen zacht aan

Zoals ik eerder zei, drogen mijn handen sterk uit door de alcohol die in ontsmettingsgel zit. Ik gebruik nu al een aantal dagen twee keer per dag De Forever Hand Sanitizer en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Mijn handen voelen niet uitgedroogd aan, integendeel. Mijn handen voelen zacht en gehydrateerd aan. Dit komt door de honing die verwerkt is in deze handgel. Honing hydrateert de huid, helpt veroudering van de cellen tegen te houden en bestrijd bacteriën.

Er zit alsook Aloe Vera in de Forever Hand Sanitizer. Aloe Vera kalmeert, hydrateert en koelt de huid.

De geur die vrijkomt bij het gebruik van De Forever Hand Sanitizer

De Forever Hand Sanitizer werd gemaakt van Aloe Vera en honing. De geur die vrijkomt bij het gebruiken van de handgel is citroen en lavendel. Wat een heerlijke combinatie! Je ruikt natuurlijk lichtjes de ontsmettingsalcohol in de handgel, wat ook weer een goed teken is want zo weet je dat de handgel effectief de bacteriën op je handen bestrijd. Toch overheerst deze alcoholgeur niet en neemt een citroengeur de bovenhand waardoor je handen zeer fris ruiken.

Forever Hand Sanitizer benefits ingredienten

Klik op https://4everaloevera.be/product/forever-hand-sanitizer om hand sanitizer met korting prijzen te kopen

Overal en gemakkelijk mee te nemen

De Forever Hand Sanitizer bevat 59ml waardoor hij klein en compact is. Op die manier is het handig om hem overal mee naar toe te nemen. Hij is ideaal voor in een kleine handtas, in de auto, op het werk, om mee te nemen op vakantie enzovoort. Ideaal dus voor de aanstaande festivals tijdens de zomermaanden waarbij we onze handhygiëne al eens durven vergeten. Bovendien werd de verpakking gemaakt van een soepel materiaal waardoor knijpen in het flesje zeer makkelijk gaat. De dop kan je na gebruik gewoon weer sluiten met een stevige klik. Deze klik geeft je zekerheid dat de handgel niet zal uitlopen wanneer je het terug opbergt in je handtas.

De ingrediënten

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Hand Sanitizer  zitten: Alcohol Denat.,Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Mel, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Myristate, Cirtic Acid, Parfum, Citral, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, Geraniol, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

.

U kunt bij https://4everaloevera.be terecht om  van Forever Living products online tegen gereduceerde prijzen te bestellen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir