Nieuws

Forever Protecting Day Lotion: Elke Dag Optimale Verzorging

Forever protecting daglotion

Forever Protecting Day Lotion

Wat moet een product brengen als je het elke dag wilt gebruiken? Kwaliteit, effectiviteit, veiligheid en gebruiksgemak. Dat geldt ook voor je dagcrème - die laat je immers elke dag op je huid komen. En dat is precies waarom het bij u en uw behoeften moet passen. Dit is precies wat de PROTECTING DAY LOTION (item 645) doet. De lichte dagcrème is geschikt voor alle huidaandoeningen, hydrateert en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Forever dagcreme voor alle huidtypes

De allround succesvolle dagcrème: wat je mee moet nemen

  • Het hoort bij de schoonheidsroutine zoals tanktops en slippers bij de zomer horen: de dagcrème. In de ware zin van het woord wordt het elke dag gebruikt en daarom zijn de eisen eraan hoog. Een goede dagcrème moet heel veel kunnen: Het moet de huid ondersteunen in haar functie en beschermen tegen omgevingsinvloeden zoals weer en wind, schadelijke UV-stralen en fijnstof, droge lucht door airconditioning en milieuvervuiling. Het is hun taak om de natuurlijke beschermende barrière van de huid te bevorderen en vrije radicalen af te weren die huidveroudering kunnen versnellen.
  •  Natuurlijk moet de dagcrème de huid ook hydrateren – bij voorkeur de hele dag door.
  • Last but not least is de dagcrème vaak de basis voor de daaropvolgende make-up. Zodat de huid zich van haar mooiste kant kan laten zien, moet de dagcrème daarom een goede basis leggen. Het moet snel worden opgenomen, niet te zwaar zijn, niet vettig en geen vettige glans geven.

Klik op https://4everaloevera.be/product/protection-day-lotion/om Forever bescherming dag lotion kopen met 15% korting

Daarnaast zijn er de verschillende eisen die verschillende huidaandoeningen met zich meebrengen: Een normale huid heeft een dagcrème nodig die haar balans behoudt en iets kan egaliseren. De focus ligt hier op het geven van vocht. Ook een vette huid heeft vocht nodig, maar wil wel kunnen ademen - de dagcrème mag haar in geen geval verzwaren. Een droge huid heeft een milde dagcrème nodig die niet irriteert en een rijke verzorging biedt. Ook moet het voorkomen dat de huid uitdroogt en idealiter maakt het de teint nog zachter en egaler. Een dagcrème is ideaal voor de gevoelige huid, die rijkelijk voedt en opkomende problemen kan tegengaan - droge zones worden dan verrijkt met extra vocht. Protecting day lotion van Forever Living

De PROTECTING DAY LOTION van Forever Living

Om aan al deze behoeften te voldoen, heeft Forever de PROTECTING DAY LOTION ontwikkeld, een beschermende en tegelijkertijd voedende dagcrème met een uitgekiende formule.

Het verzorgt je huid met hoogwaardige ingrediënten: verzachtende oliën, essentiële vetzuren en het natuurlijke mineraal zinkoxide. Bijzonder is ook het hoogwaardige oliemengsel van de PROTECTING DAY LOTION van koolzaad, wonderboom, woestijndadels en zonnebloemen. Dit maakt de beschermende daglotion bijzonder rijk aan antioxidanten.

Miracle Tree (Castor), Desert Date en Sunflower Oils zijn rijk aan essentiële vetzuren en maken de huid zacht en glad van textuur. Er zijn nog meer essentiële vetzuren dankzij linolzuur, oliezuur en palmitinezuur, die ook deel uitmaken van de formule. IASC-gecertificeerde aloë vera voorziet je ook van voldoende vocht.
Met zijn zonbeschermingsfactor SPF20 biedt het bescherming tegen UV-stralen en kan zo de tekenen van vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

De lichte formule van de PROTECTING DAY LOTION wordt geabsorbeerd zonder enig residu achter te laten. Dit is mogelijk dankzij hun natuurlijk verkregen, niet-nano-zink, dat een geavanceerde coatingtechnologie bevat. Zo blijven er geen witte resten achter op het oppervlak en is een blijvende bescherming toch gegarandeerd.

En het beste nieuws: de PROTECTING DAY LOTION is geschikt voor alle huidtypes.

Zoals je ziet zit de slimme allrounder dagcrème vol met huidverzorgende ingrediënten die tegelijkertijd kalmeren, hydrateren en beschermen.

Toepassing: 's Morgens na het reinigen gelijkmatig aanbrengen op gezicht en hals.

Gewoon laten intrekken, er onberispelijk uitzien en genieten van het goede gevoel van een beschermde huid.

Forever dagcreme

U kunt bij https://4everaloevera.be terecht om van Forever Living producten online tegen gereduceerde prijzen te bestellen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir